Acoperisuri pe Viata

Dulgherie Acoperisuri

Constructii Acoperisuri – Mansardare – Astereala

Compania noastra va sta la dispozitie cu servicii complete de Dulgherie Acoperis – Constructii Acoperisuri – Mansardare. Dulgheria unui acoperis reprezinta structura unui acestuia si este necesara realizarea ei doar de catre profesionisti. Procesele constructiei unui acoperis trebuie realizat dupa anumite criterii importante, care definesc rezistenta acoperisului. Si cea mai mica eroare la acoperis poate afecta rezistenta acestuia. Evitati eventualele probleme apeland la mesteri ai acoperisului, daca doriti calitate, rapiditate si garantie. Obtineti un pret estimativ pe manopera apeland la numarul de telefon afisat pe site.

  •   Realizare Structura de Rezistenta
  •   Montarea Barnelor si a Popilor
  •   Montarea – Fixarea Capriorilor
  •   Astereala Acoperis
  •   Cosoroaba, Pana, Capriori, Rigle de lemn, Coame
  •   Talpi, Contrafise, Clesti, Popi
18

ani de experienta

Dulgherie acoperisuri

Dulgherie Acoperisuri

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a materialelor si serviciilor cerute de clienti.

– Montaj acoperis tigla metalica
– Montaj tigla ceramica
– Montaj tabla
– Reparatii acoperis tigla metalica
– Reparatii acoperis tigla ceramica
– Reparatii tabla
– Remedieri infiltratii acoperis, reparatii urgente
– Vopsim acoperisuri
– Curatam acoperisuri
– Montaj Sisteme pluviale
– Reparatii sisteme pluviale
– Jgheaburi si burlane
– Dulgherie acoperisuri
– Mansardări acoperisuri
– Hidroizolatii acoperisuri
– Cosuri de fum
– Montaj ferestre Velux
– Parazapezi si alte accesorii

Sunati-ne pentru mai multe detalii si o consultatie gratuita la fata locului!

Putem crea si repara de la acoperisuri simple pana la acoperisuri complicate cu un design special si modern

Suntem profesionistii de care aveti nevoie!

Construim acoperisul casei tale intr-un mod profesional, fara sa mai aveti nevoie de reparatii multi ani de acum inainte. Oferim cea mai buna garantie la cel mai bun pret!

Infiintata acum 15 de ani, firma noastra va pune la dispozitia dumneavoastra servicii de montaj tigla metalica, tigla ceramica, montaj tabla, reparatii orice tip acoperis.

Experienta de peste 15 ani a firmei noastre in ceea ce priveste montajul de tigla metalica isi spune cuvantul si in mentinerea relatiilor dezvoltate cu producatorii externi, dar si in oferirea de consultanta si indicatii in alegerea acoperisului perfect, in functie de cerintele fiecaruia.

Firma noastra  are ca activitate contructia de acoperisuri, repararea acestora, montajul de tigle metalice, ceramice, dulgherie acoperis, montare de sisteme pluviale. Acoperisurile construite de noi sunt de cea mai inalta calitate, luand in considerare materia prima folosita in fabricarea acestor acoperisuri, ce provine de la firme consacrate la nivel mondial.

Pentru o consultatie gratuita in legatura cu montarea sau cu repararea acoperisului dumneavoastra va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat mai sus.

Suna acum sau da-ne un mesaj

0727.294.121

Dulgherie Acoperisuri

× Vrei o oferta?