Acoperisuri pe Viata

Hidroizolatii acoperisuri
Reparatie acoperisuri

Hidroizolatii Blocuri, Case, Hale, Garaje, Terase Etc.

Executam orice tip de hidroizolatii. Folosim doar materiale de calitate, hidroizolam cu mai multe straturi. Hidroizolatia de baza vine cu primul strat de hidroizolatie lichida si al doilea strat de hidroizolatie cu membrana bituminoasa cu ardezie.

In domeniul hidroizolatiilor pentru hale industriale, o etanseizare performanta presupune instalarea de sisteme de hidroizolatii pentru acoperisuri, cat si pentru fundatii. Hidroizolatiile pentru fundatii sunt esentiale pentru orice tip de constructie, deoarece fara o izolare buna impotriva infiltratiilor de apa, cladirea inregistreaza probleme ale structurii de sustinere. Hidroizolatiile pentru fundatii se realizeaza fie cu membrane PVC de inalta calitate alaturi de membrane anti-condens, sau prin folosirea unor aditivi speciali pentru beton care ii confera proprietati de impermeabilitate.

Hidroizolatiile sunt lucrari speciale care trebuie executate cu foarte mare responsabilitate. De peste 18 ani reusim sa aducem fiecare hidroizolatie la o calitate superioara. Fiecare lucrare este abordata cu profesionalism si seriozitate, cartea noastra de vizita fiind calitatea lucrarilor executate. Aceste hidroizolatii sunt lucrari esentiale pentru orice constructie de aceea va punem la dispozitie calitate, profesionalism, seriozitate si nu in ultimul rand preturi mici.

18

ani de experienta

Hidroizolatie acoperisuri

Constructie acoperisuri


Principalele tipuri de hidroizolatii

HIDROIZOLATII SUBSOLURI

HIDROIZOLATII – PISCINE

HIDROIZOLATII – POLIURETANICE

HIDROIZOLATII – PVC

HIDROIZOLATII – MEMBRANA BITUMINOASA

HIDROIZOLATII – TERASE VERZI

HIDROIZOLATII – LICHIDE

HIDROIZOLATII – TERASE NECIRCULABILE

HIDROIZOLATII – TERASE CIRCULABILE

HIDROIZOLATII – FUNDATII

HIDROIZOLATII – TERASE BLOC

HIDROIZOLATII – ACOPERIS

Acoperișurile sunt cele mai mari părți ale clădirilor care sunt expuse la ploaie și zăpadă. Hidroizolația acoperișului pentru clădiri acționează ca o barieră care protejează clădirea împotriva ploii. Prin urmare, izolarea cu apă a acoperișului realizată cu materialele potrivite pentru izolarea acoperișului va proteja clădirea de ploaie și zăpadă, păstrând durata de viață și performanța clădirii.

Izolarea de apă a acoperișului este un proces de protecție care este conceput pentru a se aplica pe acoperișurile clădirilor, folosind materiale impermeabile. Materialele de impermeabilizare pentru acoperiș previn eventualele scurgeri, acționând ca o barieră între clădire, ploaie și zăpadă. În acest fel, clădirea este protejată de un sistem durabil, care nu are scurgeri și nu provoacă formarea de mucegai și ciuperci și de asemenea nu își pierde performanța.

Hidroizolatie acoperis

Deși betonul pare a fi un material solid și impermeabil, este un material poros care conține multe canale capilare și macro și micro fisuri. Aceste canale capilare și fisuri constau din niște particule de ciment hidratate și nehidratate. Când betonul se udă, apa pătrunde în beton prin aceste canale capilare.

Hidroxidul de calciu și produsele de hidratare a cimentului din beton reacționează cu ionii din apa care intră ulterior în beton, afectând negativ rezistența și performanța la coroziune a betonului și determinând o structură goală. Aditivul de hidroizolație pentru beton este una dintre cele mai eficiente soluții pentru a preveni această reacție care reduce performanța betonului și afectează rezistența clădirilor.

× Vrei o oferta?