Acoperisuri pe Viata

Constructie Acoperisuri Pitesti
Reparatie Acoperisuri Arges

La ce ne raportam atunci cand construim un acoperis in Pitesti?

  • Rezistenta acestuia in fata incendiilor sau a precipitatiilor puternice;
  • Gradul de izolare fonica pe care acoperisul casei il ofera;
  • Gradul de izolare termica pe care acoperisul il ofera;
  • Greutatea unui acoperis, comparativ cu sarpanta existenta;
  • Modul in care se integreaza in stilul arhitectural ales;
  • Manopera si pretul materialelor utilizate.

De asemenea, materialele necesare construirii unui acoperis se pot alege si in functie de:

  • Zona geografica a orasului Pitesti
  • Forma si utilitatea imobilului respectiv;
  • Indicatiile arhitectului / inginerului-constructor;
  • Gusturile personale sau traditiile locale 
18

ani de experienta

Reparatii acoperisuri Pitesti Montaj acoperisuri Pitesti
Reparatii acoperisuriReparatii acoperiuri Pitesti
Reparatii acoperisuriDulgherie acoperisuri Pitesti
Reparatii acoperisuriMontaj acoperis tigla metalica
Reparatii acoperisuriMontaj acoperis tabla Ploiesti
Reparatii acoperisuriInlocuire acoperis casa Pitesti
Reparatii acoperisuriManopera reparatii acoperisuri
Reparatii acoperisuriMontare acoperis tabla bilka
Reparatii acoperisuriContructie acoperis in 2 ape
Reparatii acoperisuriReparatii acoperisuri pret mic

Constructie acoperisuri Pitesti


Reparatii Acoperisuri Pitesti - Reparatii Acoperisuri Arges


SERVICII PROFESIONALE

Experienta acumulata in vanzarea si montarea sistemelor de acoperisuri, precum si specializarile la care participam in mod constant garanteaza calitatea serviciile noastre, iar portofoliul de lucrari sunt dovada implicarii responsabile in activitatea pe care o desfasuram.


PRODUSE DE CALITATE

Ne selectam cu atentie partenerii din alita producatorilor de tigle metalice, sisteme de drenaj, accesorii, ferestre de mansarda, pentru a lucra cu produse diversificate si de calitate. Printre acestia se numara Bilka, Novatik, Fakro si Optilight.


PRETURI ACCESIBILE

Parteneriatele de durata pe care le avem cu producatorii si furnizorii de tigle metalice, sisteme de drenaj, accesorii, ferestre de mansarda ne permit sa va oferim preturi accesibile si avantajoase. De asemenea, ne asiguram raportul pret/ calitate este cel corect.

Acoperisuri Pe Viata ofera SERVICII DE MONTAJ ACOPERIS IN ARGES. Experienta acumulata, in ani de zile, in repararea si montarea sistemelor de acoperisuri, precum si specializarile la care participam in mod constant, specializari datorita carora avem acces la cele mai noi tehnici de montaj,  garanteaza calitatea serviciile noastre, iar portofoliul de lucrari este dovada implicarii responsabile in activitatea pe care o desfasuram.

Mai jos aveti o lista sumara a serviciilor oferite:
Consultanta in domeniul acoperisurilor – inainte de a lua decizia finala referitoare la acoperisul casei (producatorul tiglei metalice, profilul tiglei, culoarea tiglei metalice, dimensiunea sistemului pluvial) consultati-va cu un specialist in acest domeniu.
Masuratori acoperis – necesarul de materiale pentru un acoperis se face atat in baza proiectului cladirii, dar si in baza masuratorilor facute la fata locului; un membru al echipei ACOPERISURI PE VIATA va veni pentru a lua masurile exacte ale acoperisului, astfel incat toate calculele sa fie corecte.
Calcul necesar materiale pentru acoperis (tigla metalica, sistem pluvial, accesorii) – in baza masuratorilor facute calculam necesarul de materiale optim, astfel incat sa minimizam pierderile.
Calcul pret total materiale pentru acoperis + manopera – veti primi o lista cu materiale necesare, cantitati si preturi si pretul total al lucrarii.
Montaj acoperis nou
Renovare (reparare) acoperis

Sunati-ne la 0727.294.121 pentru consiliere, pentru a cere o oferta potrivita bugetului si casei dumneavoastra si va garantam ca veti fi multumit! Este important ca acoperisul locuintei dumneavoastra sa fie estetic, sigur si durabil!

Reparatii acoperisuri Arges
Constructie acoperisuri Arges
Dulgherie acoperisuri Arges

Evident lucram in tot Judetul Arges, atat in orase ca Mioveni, Campulung Muscel, Curtea de Arges, Costești, Topoloveni sau Pitesti precum si in localitati ca Domnesti, Leresti, Rucar, Clucereasa, Colibași, Făgetu, Enculești, Golești, Izvorani, Valea Mare – Podgoria, Viișoara, Zăvoi, Ștefănești, Ștefăneștii Noi, Albeștii Pământeni, Albeștii Ungureni, Brătești, Doblea, Dobrotu, Dumirești, Florieni

× Vrei o oferta?