Care sunt cele mai frecvente dificultăți întâmpinate de proprietarii de acoperișuri?

Care sunt cele mai frecvente dificultăți întâmpinate de proprietarii de acoperișuri?
Rate this post

Care sunt cele mai frecvente dificultăți întâmpinate de proprietarii de acoperișuri?

Problemele cel mai adesea întâlnite afectează acoperișurile recente, în special cele realizate din țiglă metalică, un material care a devenit popular începând cu anii 2000. Aceste acoperișuri sunt adesea construite la un preț extrem de redus, în jur de 10 – 15 lei / mp, de către “meseriași” care, de multe ori, nu au experiență în tinichigerie. Acești “meseriași” sunt de obicei recomandați de comercianții de materiale de construcții.

Cele mai frecvente dificultăți

În ceea ce privește acoperișurile din țiglă ceramică, întâlnim și aici probleme, însă mai rar și în general din cauza uzurii. Tiglele vechi se pot deplasa sau pot deveni fragile, dar acestea sunt probleme normale. Repararea unui acoperiș din țiglă ceramică sau beton implică înlocuirea tiglelor deteriorate sau chiar decopertarea parțială, urmată de înlocuirea foliei, a tabloului din jurul coșurilor de fum, a șipcilor de susținere și, în cele din urmă, reașezarea tiglelor existente, în funcție de gradul de infiltrare.

În cazul acoperișurilor din tablă faltuită, problemele apar de obicei din cauza vechimii, când zonele de falturi devin permeabile din cauza ruginii. În astfel de situații, intervenim cu soluții profesionale, aplicând simplu un strat de vopsea pe tablă cu cauciuc lichid.

În cazul învelitorilor din țiglă metalică, întâlnim frecvent probleme, reprezentând aproximativ 80% din reparările efectuate de firma noastră. Cele mai comune cazuri sunt infiltrările în jurul ferestrelor de mansardă, în zona coșurilor de fum și în doliu. Mai rar, pot apărea și probleme pe suprafața tablei, de obicei din cauza unei înclinări inadecvate a acoperișului pentru acest tip de material.

Indiferent de tipul de acoperiș pe care îl aveți, nu ezitați să ne contactați. Suntem specializați în repararea oricărui tip de acoperiș și suntem aici pentru a vă ajuta să rezolvați orice problemă întâmpinați.

Reparatii acoperisuri Bucuresti
× Vrei o oferta?