Acoperisuri pe Viata

Montaj Tigla Metalica
Reparatie acoperisuri tigla metalica

Constructie acoperisuri cu tigla metalica

Ne-am adaptat serviciile pentru a satisface cerințele specifice ale clientilor nostrii. Lucrăm impreuna cu clienții noștri pentru a le înțelege viziunea și pentru a le oferi soluții personalizate care se potrivesc preferințelor și stilului arhitectural. Având la dispoziție o gamă extinsă de opțiuni de țiglă metalică, oferim versatilitate în design, asigurând în același timp cele mai înalte standarde de calitate.

Când vine vorba de realizarea unui proiect indiferent de marimea lui, tehnicienii noștri au cunoștințele și expertiza necesare pentru a se ocupa de proiecte de orice natură. Utilizăm tehnici avansate și echipamente de ultimă generație pentru a asigura o asamblare precisă și eficientă, rezultând un acoperiș care nu numai că arată impresionant, dar oferă și o protecție de lungă durată împotriva intemperiilor.

 

18

ani de experienta

Montaj tigla metalica

Vezi cat te-ar costa un acoperis din tigla metalica. Reparatii acoperisuri din tigla metalica

Vezi mai jos ghidul nostru pentru Montaj Acoperis Tigla Metalica

Ghid montaj acoperis Bilka

Constructie acoperisuri cu tigla metalica - Montaj Tigla Metalica


Montaj Tigla Metalica

Montaj Tigla Metalica – Oferim soluții complete de întreținere și reparații pentru acoperișurile metalice. La cerere echipele nostre pot efectua inspecții periodice pentru a identifica eventuale probleme și pentru a oferi soluții pentru remedierea acestora în timp util, asigurând durabilitatea si eficienta  acoperișului dumneavoastră. Folosim materiale de ce mai buna calitate și folosind cele mai noi tehnici din domeniul constructiilor urmarim cu perseverenta realizarea unor lucrari de cea mai buna calitate spre satisfacția clienților nostrii.

Acordăm prioritate profesionalismului, fiabilității și serviciilor pentru clienți. Ne străduim să vă depășim așteptările prin comunicarea transparentă, finalizarea promptă a proiectului și prețuri competitive. Ne mândrim cu atenția noastră la detalii și cu angajamentul nostru de a oferi rezultate excepționale care să reziste testului timpului.

Acoperisuri din tigla metalica

Tigla metalica inglobeaza o serie de caracteristici care au facut ca in anul 2016 1 din 4 acoperisuri sa fi edin tigla metalica. Un acoperis din tigla metalica, montat conform recomandarilor specialistilor trebuie sa aiba durata de viata minimum 50-60 de ani. De asemenea, este un acoperis rezistent si usor in acelasi timp. Sistemul de prindere a modulelor de tigla metalica prin suprapunere si prindere cu suruburi autofiletante asigura etanseitate perfecta si nu permite scurgeri de apa sub invelitoare. Acoperisul din tigla metalica are o rezistenta ridicata la propagarea focului, un punct in plus pentru siguranta oferita. Nu in ultimul rand, tigma metalica are o gama variata de culori si finisaje, contribuind si completand cladirea din punct de vedere estetic.

Pentru ca dorim sa oferim un pachet complet de servicii, asiguram montaj pentru tiglele metalice si ceramica pe care le comercializam. Serviciile de montaj sunt asigurate de personalul calificat al societatii noastre, personal cu o vasta experienta in domeniu.

Avantajele tiglei metalice

Montaj Tigla Metalica – Greutatea mica

In comparatie cu tigla ceramica care este o invelitoare grea (35-65 kg/metru patrat), tigla metalica este mult mai usoara (are aproximativ 4,5 kg/metru patrat);

Montaj Tigla Metalica – Rezistenta la intemperii

Un alt motiv pentru care specialistii in domeniu recomanda montarea unui acoperis din tigla metalica consta in modul de evacuare al apei de ploaie.

Montaj Tigla Metalica – Intretinere usoara

Un alt avantaj al sistemului de invelitoare confectionat din tigla metalica consta in cheltuielile reduse pe care le presupune din punct de vedere al intretinerii, comparativ cu tigla ceramica.

Montaj Tigla Metalica – Termorezistenta

Tigla metalica este un sistem de invelitoare potrivit si pentru locuintele care au mansarde.


Tigla metalica este un material excelent pentru acoperis, care are fiabilitate, rezistenta, durabilitate si aspect estetic frumos. Este considerata mult mai rezistenta decat alte tipuri de tigle si este ideala pentru acoperisurile cladirilor fara mansarda locuibila sau cu pod neincalzit. Printre calitatile tiglei metalice se numara faptul ca e mai usor de instalat pe acoperis si este o solutie foarte versatila, care se pliaza pe orice tip de constructie.Avem diverse modele cu grosimea de la 0.40 mm -0.60 mm, gama variata de culori, cu finisaj exterior atat pe mat cat si pe lucios.

Montaj Tigla Metalica

× Vrei o oferta?