Acoperisuri pe viata

Reparatii Acoperisuri Calarasi

Reparatii acoperisuri Calarasi. Apeleaza la noi pentru orice problema legata de acoperisul casei tale

Profesionalism, pasiune și angajament pentru orice proiect, indiferent de locatie, dimensiune sau complexitate.

Cu peste 18 ani de experiență în domeniu, am învățat să înțelegem și să respectăm fiecare detaliu al acoperisurilor pe care le realizam ele, acoperisurile, fiind pentru noi cea mai buna carte de vizita si cea mai buna recomandare. Fie că este vorba de înlocuirea unei țigle metalice, repararea unui acoperiș vechi sau a unui acoperiș de bloc, sau realizarea unei hidroizolări eficiente, te asigurăm de profesionalismul și dedicarea noastră totală. Utilizăm numai materiale de cea mai înaltă calitate și punem mare accent pe atenția la detalii. Pentru noi, nu este doar despre reparații – este despre crearea unui mediu sigur și confortabil pentru tine și familia ta.

18

ani de experienta

Reparatii acoperisuri Teleorman
Reparatii acoperisuri Calarasi
Reparatii acoperisuri Calarasi

Reparatii Acoperisuri Calarasi

Reparatii acoperisuri din tabla zincata, tabla faltuita, tigla metalica, tabla ondulata, sindrila bituminoasa

Detii o cladire veche sau noua acoperita cu tabla zincata faltuita si ai probleme cu infiltratiile? Ploua prin acoperis dar nu vrei o interventie majora.. Esti in locul potrivit!
Executam lucrari de reparatii acoperisuri tabla plana faltuita, montaj acoperis tabla faltuita, remedieri infiltratii acoperis tabla, hidroizolatii acoperis tabla, remedieri infiltratii acoperis tigla metalica intr-un mod profesionist si la cele mai mici preturi.

Specialistii ACOPERISURI PE VIATA au experienta necesara pentru a va oferi suport tehnic pentru identificarea solutiilor potrivite fiecarui client. ACOPREST va ofera:

 • Reparatii acoperis tabla zincata
 • Reparatii acoperis tabla ondulata
 • Hidroizolatie acoperis tabla
 • Remedieri infiltratii tigla metalica prost montata
 • Remedieri infiltratii la ferestre Velux
 • Vopsire/tratamente tabla faltuita
 • Dolii acoperis
 • Jgheaburi si burlane
 • tabla acoperis
 • si nu numai…

Care sunt cele mai frecvente probleme la acoperisuri din tabla faltuita?

Cele mai frecvente probleme apar la acoperisuri din tabla zincata mai veche de 20 de ani neintretinuta corect, dar aici vorbim de probleme “normale”, deoarece este vorba de corodarea tablei in timp, tabla rugineste, se perforeaza din cauza ruginii si apar crapaturi pe suprafata tablei, mai ales in zona incheieturilor (a falturilor). Probleme mai apar si din cauza montajului defectuos, aici insa intervenim cu produse de etansare profesionale.

Infiltratii acoperisuri tigla metalica

Foarte des intalnim probleme de montaj la invelitori de tip tigla metalica.. de fapt in proportie de 80% toate serviciile noastre se bazeaza pe aceasta activitate.

De-alungul anilor am executat foarte multe lucrari de reparatii la acoperisuri din tigla metalica, reparatii acoperis panouri sandwich, reparatii tabla ondulata veche si lista poate continua. Vezi aici portofoliul de lucrari.

Cum se repara invelitoarea de tip tigla metalica?

Reparatia acoperisurilor rezidentiale sau industriale de tip tigla metalica sau tabla ondulata consta in:

 1. Detectarea in prima faza a locului unde se infiltreaza apa.
 2. Demontarea placilor “cu probleme” (obligatoriu), de obicei se demonteaza tabla pe toata lungimea sarpantei, de exemplu: incepand de la coama pana jos la jgheab, pe latimea necesara.
 3. Schimbarea doliilor sau montarea buretelui de etansare in dolie (dupa caz).
 4. Reimbracarea cosurilor de fum si etansarea lor (dupa caz).
 5. Remontarea tablei cu precizie maxima si etansarea imbinarilor cu SIKA FC11, ulterior reintroducerea suruburilor NOI in orificiile existente, in unele cazuri schimbam complet placile demontate.
 6. Montare burete etansare acolo unde este cazul (de obicei unde exista probleme, cu siguranta nu sunt montate asemenea accesorii)., cum ar fi in dolii, in zona cornierelor de rupere panta, in zona cornierelor de perete, dar si la cosuri de fum sau lucarne. Optional montam si piaptan antipasari acolo unde este cazul.
 7. In unele cazuri confectionam corniere din tabla atipice, de dimensiuni mai mari, cum ar fi in zona de imbinare acoperis/perete la cornierul de perete.
  Montajul acestuia necesita putina atentie deoarece trebuie introdus in fatada iar ulterior se va etansa cu SIKA FC11.
Reparatii acoperisuri Giurgiu

Reparatii Acoperisuri, Montaj Reparatii Acoperisuri, Montaj Tigla Metalica, Montaj Acoperisuri, Constructie Acoperisuri, Constructii Acoperisuri Reparatii acoperisuri Calarasi – Calarasi, Oltenita, Fundulea, Lehliu Gara, Gradistea, Manastirea, Jegalia, Borcea, Fetesti etc

Reparatii acoperisuri Calarasi – Calarasi, Oltenita, Fundulea, Lehliu Gara, Gradistea, Manastirea, Jegalia, Borcea, Fetesti etc
Reparatii acoperisuri de argilă sau ceramică:

Avem expertiza necesară pentru a repara acoperișurile din argilă sau ceramică, menținând în același timp frumusețea și durabilitatea acestora.

Fiecare acoperiș din țiglă veche are propria sa poveste fascinantă, iar noi suntem aici pentru a o conserva. Reconditionam ce se poate reconditiona si incercam pe cat posibil sa conservam aspectul original imbinand elemente vechi cu elemente noi.

Echipa noastră specializată în țiglă metalică este gata să răspundă nevoilor acoperișului tău, fie că e nevoie de înlocuirea unor țigle sau rezolvarea unei probleme mai complexe.

Înțelegem că fiecare acoperiș din tablă are propriile sale caracteristici unice și suntem pregătiți să oferim cel mai bun tratament pentru fiecare tip de acoperiș de tablă.

Înțelegem importanța de a menține panourile solare funcționale și sigure, și suntem pregătiți să oferim servicii de reparații de înaltă calitate. Daca este nevoie avem oameni pregatiti pentru demontarea si montarea la loc dupa ce acoperisul este ca nou!

Dacă acoperișul tău este realizat din șindrilă, echipa noastră este pregătită să rezolve orice provocare.Acoperișurile cu șindrilă bituminoasă sunt rezistente și atractive, dar pot necesita reparații ocazionale. Avem cunoștințele și expertiza necesare pentru a te ajuta.

Acoperișurile industriale pot prezenta provocări unice, dar echipa noastră are experiența necesară pentru a le aborda cu succes. Cele mai des intalnite lucrari sunt cele de hidroizolatie iar noi suntem chiar buni la asa ceva!

Când vine vorba de acoperișul blocului tău, nu te mulțumi cu mai puțin decât ce este mai bun. Echipa noastră de specialiști în reparații de acoperișuri de bloc își aduce expertiza și atenția la detalii în fiecare proiect, asigurându-se că acoperișul blocului tău este în cele mai bune mâini.

Lemnul necesită o îngrijire specială, iar echipa noastră de profesioniști este pregătită să abordeze orice provocare a unui acoperiș de lemn.

Avem soluția atunci când te confrunți cu o situație de urgență la acoperișul tău. Disponibili 24/7, ne mândrim cu timpul de răspuns rapid și abordarea noastră eficientă a situațiilor de urgență. Fie că este o mică scurgere sau o daună majoră, noi suntem aici pentru a te ajuta. De retinut este faptul ca lucram zi lumina si Duminica.

× Vrei o oferta?