Acoperisuri pe Viata

Montaj Sindrila Bituminoasa
Acoperisuri Sindrila Bituminoasa

Reparatie acoperis cu Sindrila Bituminoasa

Sindrila reprezinta o alternativa extrem de eficienta pentru protectia acoperisului si are o serie de proprietati care o fac din ce in ce mai atractiva pentru constructorii din intreaga lume. Aflati de ce un acoperis din sindrila bituminoasa este o alegere eficienta si accesibila.

Sindrila bituminoasa este una dintre cele mai eficiente invelisuri pentru acoperis, din punct de vedere al costurilor. Aceasta este extrem de raspandita in Statele Unite si in Canada, in special datorita flexibilitatii si usurintei cu care se aplica.

Aceasta este fabricata din:

  • Fibra de sticla: reprezinta baza sindrilei si ofera produsului finit calitatile ideale necesare manipularii si rezistentei
  • Asfalt / Bitum: in principal, are rol impermeabil, dar si de fixare a granulelor
  • Stabilizatori: cresc rezistenta sindrilei la foc si la intemperii
  • Granule: particulele de roca sau nisip se aplica pe suprafata placilor si protejeaza impotriva razelor UV
18

ani de experienta

Montaj Sindrila Bituminoasa
Montaj Sindrila Bituminoasa
Sindrila Bituminoasa

Montaj Sindrila Bituminoasa - De ce sa apelati la un profesionist?

Desi poate fi mai usor de manevrat decat alte materiale, sindrila bituminoasa trebuie montata cu foarte mare atentie. Chiar si cea mai mica deviatie de unghi poate avea efecte devastatoare si poate conduce la costuri suplimentare ridicate.

Dupa cum spuneam, tehnica de montare poate fi destul de migaloasa in cazul sindrilei si orice eroare poate conduce catre costuri suplimentare. Iata doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa apelati la profesionisti pentru montaj sindrila bituminoasa. vezi in aplicatia noastra de calcul pretul pentru un acoperis realizat sau reabilitat cu sindrila bituminoasa

Timp de executie

In timp ce unui amator ii poate lua mai bine de o luna sa monteze sindrila pe o suprafata de 100 de metri patrati, o echipa de profesionisti ar putea termina o astfel de lucrare in mai putin de doua zile. 

Experienta

O echipa de profesionisti dispune de toate cunostintele necesare in domeniul acoperisurilor. Astfel ca dumneavoastra nu va trebui sa va faceti griji cu privire la calitatea lucrarilor.

Garantie

Montarea corecta a sindrilei ii poate extinde perioada de valabilitate cu pana la 10 ani. Astfel, o echipa de profesionisti va poate garanta maximul de eficienta pentru o perioada mai indelungata de timp.

Asadar, daca si dumneavoastra planuiti sa schimbati invelisul acoperisului, sau pur si simplu construiti o casa si vreti sa montati sindrila bituminoasa, apelati cu incredere la o echipa de profesionisti in domeniu si veti beneficia cu siguranta de cele mai bune servicii.

Suna acum sau da-ne un mesaj

Montaj Sindrila Bituminoasa

× Vrei o oferta?