Acoperisuri pe Viata

Vopsire Acoperis
Intretinere acoperisuri fie ele din tigla metalica sau ceramica.

Vopsire acoperisuri din tabla sau din tigla ceramica. Intretinere si reparatii

Pentru a prelungi durata de viata a acoperisului dumneavoastra, va oferim servicii de intretinere acoperis, tratamente pentru acoperisuri din tabla zincata, tigla metalica sau tigla ceramica. Folosim vopsele profesionale cauciucate si de lunga durata rezistente la UV si la schimbarile de temperatura acoperisul dumneavoastra va arata ca nou ani de zile fara interventii majore.

Intretinerea se realizeaza prin curatarea totala a suprafetei acoperisului, aplicarea mortarului poliuretanic in zonele cu infiltratii (daca este cazul), in special la incheieturi, in jurul capacelor de acces pe acoperis, in jurul cosurilor de fum si in dolii (liniile de intersectie a doua versante de acoperis), iar dupa aceea, urmeaza vopsirea propriu zisa care se realizeaza cu trafaletul si pensula sau mecanizat, prin pulverizare.

18

ani de experienta

Vopsire acoperis
Vopsire acoperis

Vopsire tabla acoperisuri


Reparatii acoperisuri - Intretinere acoperis

De ce sa folosesti vopsea cauciucata in locul vopselei traditionale?

Vopseaua cauciucata este o vopsea speciala foarte elastica, pe baza de cauciuc acrilic, hidroizolanta, utilizata pentru protejarea si decorarea durabila a acoperisurilor metalice si a elementelor metalice.

Produsul confera protectie anticoroziva de lunga durata si previne aparitia ruginii rapide. Aderenta excelenta pe suprafete metalice, permite aplicarea produsului pe orice tip de suprafata metalica (tabla galvanizata zincata), pregatita corespunzator

AVANTAJE:

  • Nu necesita grunduire
  • Etanseaza si opreste infiltratiile de apa
  • Se poate aplica direct pe rugina
  • Imbunatateste semnificativ aspectul suprafetelor
  • Atenueaza zgomotele produse de ploaie si vant
  • Se aplica usor prin pensulare si roluire
  • Nu contine solventi organici

Vopseaua hidroizolanta cauciucata pentru acoperis se poate utiliza pe orice tip de suprafata metalica sau suprafata deja vopsita.
Produsul se preteaza si pentru suprafete metalice foarte degradate ( cu un grad avansat de perforare) sau imbinate imperfect.

Puteti beneficia de serviciile profesioniste oferite de firma noastra chiar azi daca plasati o comanda acum online!

Vopsire acoperis tigla metalica

 

Multi beneficiari de case intampina aceasta problema: decolorarea tablei si chiar aparitia petelor de rugina pe suprafata tiglei metalice. Solutiile pentru rezolvarea acestei probleme ar fi: schimbarea tiglei metalice (o varianta mai costisitoare) sau vopsirea acesteia (o varianta mult mai ieftina si viabila).

 

Unul din dezavantajele acoperisurilor de tip tigla metalica este faptul ca dupa un anumit timp tigla metalica se decoloreaza. Este un dezavantaj mic, in conditiile in care poate fi colorata la loc intr-un timp foarte scurt si cu costuri minime. Daca ai un asemenea acoperis si este decolorat, ai infiltratii prin invelitoare si vrei sa il repari, nu ezita sa apelezi la serviciile profesionale oferite de firma noastra! Venim oriunde in tara, si te asiguram de servicii de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi.

Suna acum sau da-ne un mesaj

0727.294.121

× Vrei o oferta?