Acoperisuri pe Viata

Constructie acoperisuri Ploiesti
Reparatii Acoperisuri Prahova

La ce ne raportam atunci cand construim un acoperis in Ploiesti?

  • Rezistenta acestuia in fata incendiilor sau a precipitatiilor puternice;
  • Gradul de izolare fonica pe care acoperisul casei il ofera;
  • Gradul de izolare termica pe care acoperisul il ofera;
  • Greutatea unui acoperis, comparativ cu sarpanta existenta;
  • Modul in care se integreaza in stilul arhitectural ales;
  • Manopera si pretul materialelor utilizate.

De asemenea, materialele necesare construirii unui acoperis se pot alege si in functie de:

  • Zona geografica a orasului Ploiesti
  • Forma si utilitatea imobilului respectiv;
  • Indicatiile arhitectului / inginerului-constructor;
  • Gusturile personale sau traditiile locale 
18

ani de experienta

Reparatii acoperisuriReparatii acoperiuri Ploiesti
Reparatii acoperisuriDulgherie acoperisuri Ploiesti
Reparatii acoperisuriMontaj acoperis tigla metalica Prahova
Reparatii acoperisuriMontaj acoperis tabla Ploiesti
Reparatii acoperisuriInlocuire acoperis casa Ploiesti
Reparatii acoperisuriManopera reparatii acoperisuri Prahova
Reparatii acoperisuriMontare acoperis tabla bilka Prahova
Reparatii acoperisuriContructie acoperis in 2 ape Prahova
Reparatii acoperisuriReparatii acoperisuri pret mic Ploiesti
Reparatii acoperisuri Ploiesti

Constructie acoperisuri Ploiesti


Constructie si Reparatii Acoperisuri Prahova

Firma noastră va oferă servicii complete de montaj și reparații acoperiș sistem complet, atât în regim normal cât și la urgență. Lucrăm atât cu țiglă metalică cât și cu țiglă ceramică.Punem accent pe calitatea serviciilor oferite si satisfacerea clientului. Preturi pentru toate buzunarele!

Suntem specializati si pe partea de constructii acoperisuri dar si pe reparatii montaj acoperis. Realizam acoperisuri de la A la Z . Suntem specialisti in montaj tigla metalica/ceramica, mansardare, reparatii de orice tip de acoperis, hidroizolatii, dulgherie acoperis, reparatie structura acoperis, sisteme pluviale, terase si foisoare etc.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii la numarul de telefon afisat!

Reparatii acoperișuri Ploiesti

În funcție de preferințele și de lucrările necesare pentru repararea/modificarea acoperișului, se poate decide care este cel mai indicat tip de renovare ce poate fi ales. Astfel, dacă se dorește schimbarea sistemului de învelitoare a casei datorită deprecierii suferite în timp (de exemplu, țiglă îmbătrânită/spartă etc.), specialiștii ACOPERISURI PE VIATA pot stabili care sunt cele mai bune opțiuni de renovare a acoperișului, astfel încât acesta nu doar să-și recapete aspectul estetic de odinioară, ci și să redevină perfect funcțional.

De asemenea, dacă simți că mansarda casei tale are nevoie de modernizare și de reîmprospătare, cu siguranță că experții ACOPERISURI PE VIATA te pot ajuta să obții rezultatele dorite.

Același lucru este valabil și în cazul în care te gândești să transformi podul casei într-un spațiu de locuit, să modifici proiectul arhitectural sau dacă, pur și simplu, vrei să schimbi designul acoperișului într-unul mai modern și mai atrăgător!

Cere ajutorul specialiștilor – Noi suntem specialistii in acoperisuri

Renovarea acoperișului nu este o activitate pe care o poate întreprinde oricine, având în vedere că sunt necesare o serie de cunoștințe tehnice, de îndemânare și de pricepere. În plus, acoperișurile vechi care au o arhitectură complexă necesită de anumite elemente de tinichigerie specială, fapt pentru care este recomandat să se apeleze doar la profesioniști.

ACOPERISURI PE VIATA oferă consultanță și soluții tehnice pentru acoperișuri ce trebuie renovate sau înlocuite complet. La cerere, lucrările pot fi efectuate prin intermediul echipelor de montaj partenere. Așadar, noi vom primi solicitarea, un specialist va face o vizită pentru analiză și măsurători, iar ulterior, vom trimite un deviz de lucrare.

Avem preturi mici pentru reparațiile acoperișuri

Una dintre cele mai comune întrebări ale proprietarilor care să doresc un astfel de serviciu se referă la costurile reparațiilor.

În general, lucrările de reparație a unui sistem de învelitoare nu au un preț standard, ci diferă în funcție de necesitățile acoperișului, de mărimea lui, de tipul materialelor dorite ș.a.m.d., astfel că fiecare modificare a acoperișului are un cost diferit. Cu toate acestea pentru o mai mare transparenta v-am afisat pe prima pagina o lista de preturi cat si in plus v-am pus la dispozitie si un calculator pentru a va face o idee aproximativa asupra costurilor pe care aceasta intreprindere le presupune.

Executam lucrari de constructie acoperisuri de la zero sau reparatii acoperisuri, dulgherie, inlocuire tabla, montaj tigla metalica sau ceramica in tot Jud. Prahova. Astfel lucram in Busteni, Predeal Poiana Tapului, Sinaia, Comarnic, Baicoi, Valenii de Munte, Cheia, Urlati, Mizil si altele. Oferim consultatie si evaluare gratuita.

Reparatii Acoperisuri Prahova

× Vrei o oferta?