Reparatii acoperis tabla. Ai o cladire veche sau noua acoperita cu tabla zincata faltuita si ai probleme cu infiltratiile?

Reparatii acoperis tabla
Rate this post

Reparatii acoperis tabla. Detii o cladire veche sau noua acoperita cu tabla zincata faltuita si ai probleme cu infiltratiile? Ploua prin acoperis dar nu vrei o interventie majora.. Esti in locul potrivit! Executam lucrari de reparatii acoperisuri tabla plana faltuita, montaj acoperis tabla faltuita, remedieri infiltratii acoperis tabla, hidroizolatii acoperis tabla, remedieri infiltratii acoperis tigla metalica. ETC Vrei doar o interventie punctuala asupra acoperisului din tabla faltuita sau tigla metalica? Suntem mai mult decat competenti! Suntem nr. 1 in reparatii acoperisuri tabla. Contactati-ne acum! Firma noastra are o experienta de peste 15 de ani pe piata de invelitori metalice. Transparenta si furnizarea unui serviciu de calitate fara compromisuri, si respectarea promisiunilor pentru clientii nostrii este modul in care am construit o reputatie excelenta de-a lungul anilor. Prin produsele si serviciile sale, Acoperisuri pe Viata ofera clientilor sai eficacitate, rapiditate, incredere si lucrari de calitate, la un raport optim calitate-pret. Lucrarile sunt realizate din materiale profesionale de la furnizori de top, cu scule de ultima generatie astfel putem garanta, chiar si lucrarile de reparatii pe o perioada minima de 1 an, in functie de fiecare casa.

Reparatii acoperis tabla. Specialistii nostrii au experienta necesara pentru a oferi suport tehnic pentru identificarea solutiilor potrivite fiecarui client. Asadar va oferim:

 • Reparatii acoperis tabla zincata
 • Reparatii acoperis tabla ondulata
 • Hidroizolatie acoperis tabla
 • Remedieri infiltratii tigla metalica prost montata
 • Remedieri infiltratii la ferestre Velux
 • Vopsire/tratamente tabla faltuita
 • Dolii acoperis
 • Jgheaburi si burlane
 • si nu numai…

Care sunt cele mai frecvente probleme la tabla faltuita?

Cele mai frecvente probleme apar la acoperisuri din tabla zincata mai veche de 20 de ani neintretinuta corect, dar aici vorbim de probleme “normale”, deoarece este vorba de corodarea tablei in timp, tabla rugineste, se perforeaza din cauza ruginii si apar crapaturi pe suprafata tablei, mai ales in zona incheieturilor (a falturilor). Probleme mai apar si din cauza montajului defectuos, aici insa intervenim cu hidroizolatie lichida. Practic se vopseste pur si simplu tabla cu coating profesional. Reparatii acoperisuri case

Infiltratii acoperisuri tigla metalica

Foarte des intalnim probleme de montaj la invelitori de tip tigla metalica.. de fapt in proportie de 80% toate serviciile noastre se bazeaza pe aceasta activitate. De-alungul anilor am executat foarte multe lucrari de reparatii la acoperisuri din tigla metalica, reparatii acoperis panouri sandwich, reparatii tabla ondulata veche si lista poate continua. Vezi aici portofoliul de lucrari. Reparatii acoperis tabla Reparatii acoperisuri

Cum se repara invelitoarea de tip tigla metalica?

Reparatia acoperisurilor rezidentiale sau industriale de tip tigla metalica sau tabla ondulata consta in:

 1. Detectarea in prima faza a locului unde se infiltreaza apa.
 2. Demontarea placilor “cu probleme” (obligatoriu), de obicei se demonteaza tabla pe toata lungimea sarpantei, de exemplu: incepand de la coama pana jos la jgheab, pe latimea necesara.
 3. Schimbarea doliilor sau montarea buretelui de etansare in dolie (dupa caz).
 4. Reimbracarea cosurilor de fum si etansarea lor (dupa caz).
 5. Remontarea tablei cu precizie maxima si etansarea imbinarilor cu SIKA FC11, ulterior reintroducerea suruburilor NOI in orificiile existente, in unele cazuri schimbam complet placile demontate.
 6. Montare burete etansare acolo unde este cazul (de obicei unde exista probleme, cu siguranta nu sunt montate asemenea accesorii)., cum ar fi in dolii, in zona cornierelor de rupere panta, in zona cornierelor de perete, dar si la cosuri de fum sau lucarne. Optional montam si piaptan antipasari acolo unde este cazul.
 7. in unele cazuri confectionam corniere din tabla atipice, de dimensiuni mai mari, cum ar fi in zona de imbinare acoperis/perete la cornierul de perete. Montajul acestuia necesita putina atentie deoarece trebuie introdus in fatada iar ulterior se va etansa cu SIKA FC11.

Concluzii:

Merita reparat/carpit un acoperis din tabla faltuita?

Raspunsul nostru este NU, oricat de bine ai repara coroziunea tablei nu o poti opri, solutiile de reparat rezista cat rezista.., deci nu se merita. Cu un mic efort financiar poti opta pentru un acoperis nou din tabla cutata de exemplu (P.S. exista in comert tabla cutata de grosime 0,3 la sub 20 de ron/foaie care acopera cam 2 m² sau tigla metalica la 18 ron/mp. Aici tu vei judeca ce vei face cu banii tai. insa in continuare exista persoane, care din considerente financiare (probabil) opteaza pentru reparat/carpit/vopsit.

Merita reparat un acoperis din tigla metalica?

Raspunsul nostru este DA. Un acoperis de tip tigla metalica fie el cel mai scump sau unul mai ieftin prost montat sau bine montat dar cu infiltratii, tot merita reparat. Mai ales ca unele invelitori au o durata de viata chiar si de 50 de ani. O reparatie facuta acolo unde trebuie si cum trebuie poate garanta etanseitatea pe toata durata de viata a tablei.

× Vrei o oferta?