Reparatii acoperisuri case - Alegerea tipului de acoperis

Reparatii acoperisuri
5/5 - (15 votes)

Constructie acoperisuri – 0727.294.121

Acoperișurile metalice ondulate au fost folosite de sute de ani pentru a acoperi  constructiile acelor vremuri ca de exemplu: halele ,hambarele, fabricile industriale, în general, sunt percepute ca fiind practice,functionale si aspectoase. Materialele metalice folosite la conceperea  acoperișurisului  sunt durabile, ușoare, rezistente la foc și rezistente în timp. Toate aceste calitati sunt motivele pentru care  sunt atât de populare în acest moment.

Tigla metalica sau tabla tip tigla┬á reprezinta solutia cea mai raspandita in randul constructiilor rezidentiale pentru realizarea sistemelor complete de acoperisuri iar utilizarea sa este cea mai buna varianta din punct de vedere economic si calitativ. Acest material de construc╚Ťie este┬á perfect din toate puctele de vedere, asigur─â faptul c─â acoperi╚Öul este sigur ╚Öi nu ├«╚Ťi va provoca probleme de s─ân─âtate mai t├órziu ├«n via╚Ťa.

Pentru a realiza un acoperis  care sa se evidentieze prin frumusetea arhitecturala si sa impresioneze prin rezistenta la intemperii , este necesara adaugarea accesoriilor, care au scopul de a completa invelitoarea si a sistemului pluvial ce are rolul de a proteja constructia de infiltrarea apei in fundatie si pereti .  Acestea vor fi alese in functie de modelul, culoarea si grosimea tiglei metalice.

Reparatii acoperisuri

Reparatii Acoperisuri – Constructie Acoperis

DE CE AI ALEGE TABLA TIP TIGLA ?

Acoperi╚Öurile din tigla metalica sunt concepute pentru ┬áprotejarea ├«ntr-un ┬ámod activ a locuintei┬á ╚Öi┬á mentinerea┬á c─âldurii┬á ├«n vederea┬á reducerii transferulul de c─âldur─â cu 38% pe timp de var─â, reduce zgomotul ├«ntre 30% ╚Öi 40%, absoarbe ╚Öi re╚Ťine p├ón─â la 1000 g/m2 de ap─â din condens, rezist─â la bacterii ╚Öi mucegaiuri, ignifug (rezisten╚Ť─â la foc clasa A2-s1), reduce valoarea total─â a acoperi╚Öului cu 15-20% si beneficiaza de protec╚Ťie suplimentar─â ├«mpotriva coroziunii.

CARE ESTE CEA MAI BUNA TABLA TIP TIGLA?

Nu putem cataloga un anumit model ca fiind cel mai bun, fiecare acoperis are caracteristicile sale particulare de care trebuie sa se tina cont in alegerea tipului de tigla metalica. De exemplu daca planul acoperisului este alcatuit din parti dreptunghiulare tigla metalica folosita este diferita fata de cea folosita pentru un acoperisi format din parti triunghiulare, deoarece pierderile sunt diferite.

CARE ESTE PRETUL PE MP DE TABLA TIP TIGLA?

Pentru cele mai multe persoane pretul tiglei metalice pe metrul patrat este primordial in alegerea unei invelitori pentru acoperis, acest lucru este total eronat. Tigla metalica ieftina inseamna, de cele mai multe ori , un produs de o calitate slaba , care dupa un timp foarte  scurt se va deteriora si va trebui inlocuit dubland sau chiar tripland costurile raportate la perioada de timp. Pretul unui metru patrat de tigla metalica nu indica costul total al acoperisului, pe langa panourie de tabla tip tigla obligatoriu trebuie sa achizitionam folia anticondens care este indispensabila, accesoriile si bineinteles sistemul pluvial.

DE CE TREBUIE SA MAI ACHIZITIONEZ SI FOLIA ANTICONDENS?

 Folia anticondens este extrem de importanta deorece ea asigura protejarea structurii  acoperisului impotriva infiltratiilor aparute in urma condensului. Atunci cand  acesta folie nu este montata, condensul creat pe spatele panourilor de table va intra in elemetele ce formeaza structura acoperisului si dupa o perioada scurta de timp se va instala mucegaiul. Tigla metalica Caretta Alpin 3D Plus si Mediteran Plus beneficiaza de o folie speciala sintetica pe partea inferioara, asigurand astfel o protective ridicata anticondens si reduce considerabil transferul termic  si nu in ultimul rand actioneaza ca un isolator fonic.

CAT ARE GRANTIE TABLA TIP TIGLA COMERCIALIZATA DE DUMNEAVOASTRA?

 In functie de produsul ales de dumneavoastra  garantia tiglei metalice pe care o comercializam  ajunge pana la 50 de ani.

Reparatii Acoperisuri – Constructie Acoperis

CARE ESTE CEL MAI BUN PRODUCATOR DE TIGLA METALICA?

Este greu de subliniat cel mai bun producator de tigla metalica ! Dupa parerea mea cel mai bun producator de tigla metalica este acela care ofera cea mai mare garantie, o ambutisare calitativa, accesorii de buna calitate necesare intalarii corecte si nu in ultimul rand un sistem pluvial aspectuos si util necesar unui acoperis de tip tigla metalica.

Calitatea, Seriozitatea, Experienta, Dorinta de a aduce mereu cele mai bune solutii si tehnologii pentru o eficienta cat mai mare, Transport gratuit in toata tara in MAXIM 48 de ore ÔÇô nu oferim nimic mai putin. Avem un renume de mentinut si depunem efort pentru a-l creste mereu!

 Suntem unul din cei mai importanti distribuitori nationali de sisteme complete pentru acoperisuri din tigla metalica. Va oferim o gama completa de solutii pentru constructia unui acoperis durabil, estetic si perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. Tigla metalica si accesoriile sunt de cea mai buna calitate, iar sistemul pluvial are un design unic care asigura o eficienta deosebita, deoarece sunt mult mai rezistente si au o capacitate sporita de colectare a apei.

In momentul de fata, in cadrul companiei exista o echipa bine pregatita, care pe baza experientei si seriozitatii, ofera constant cele mai bune solutii si intreg necesarul de materiale pentru constructia unui acoperis din tabla tip tigla.

Reparatie acoperis ?

× Vrei o oferta?