Acoperisul din tigla metalica

Acoperisul din tigla metalica
5/5 - (6 votes)

Acoperisul din tigla metalica. Constructie sau reparatii. Daca te gandesti la renovarea unei constructii mai vechi, poti opta cu succes pentru un acoperis din tigla metalica. Unul dintre avantaje este acela ca nu vei pierde foarte mult timp cu montajul.

Aceasta se poate monta destul de repede! Acest tip de material este de preferat să se opteze pentru o învelitoare etanşă, cu o greutate redusă şi rezistentă la intemperii.

Finisajul tiglei metalice, contribuie foarte mult la rezistenta acesteia. Caracteristicile acestuia sunt: protectia, dar si aspectul diferit pe care il ofera. Exista de exemplu Tigla metalica cu piatra naturala, este un tip de invelitoare foarte rezistenta, deoarece este acoperita cu roca vulcanica si are o greutate redusa. Durabilitatea acestui tip de tigla este mult superioara, datorita acestui detaliu de piatra. 

Acoperisul din tigla metalica

Proiectare, Executie sau Reparatii – Acoperisul din tigla metalica

Reparatii acoperisuri

– 20% la manopera
Coupon

Descarca acest cupon de reducere si pastreaza-l pana la discutia cu unul dintre consultantii nostri. Cu el vei obtine o reducere de 20% la manopera pentru lucrari de inlocuire invelitoare acoperis, realizare acoperisuri de la zore sau montare tigla metalica sau ceramica.

More Less
Expired on: 31-08-2023
× Vrei o oferta?